COI Clinica Dental

Ortodòncia Invisible a COI Clínica Dental

A COI Clínica Dental, estem orgullosos d’oferir l’ortodòncia invisible com una solució estètica i còmoda per alinear els teus dents. Aquesta opció moderna i discreta és perfecta per a aquells que volen millorar la seva sonrisa sense els inconvenients dels brackets convencionals. Amb un enfocament personalitzat i utilitzant la tecnologia més avançada, et guiem en cada pas cap a aconseguir la sonrisa que sempre has desitjat.

Què és l'Ortodòncia Invisible?

L’ortodòncia invisible és una tècnica moderna de correcció dental que utilitza alineadors transparents i removibles. A diferència dels brackets tradicionals, aquests alineadors són gairebé invisibles i es poden treure per menjar i netejar els dents.

Com Funciona l'Ortodòncia Invisible?

Aquest tractament implica l’ús d’una sèrie d’alineadors fets a mida. Cada joc d’alineadors es porta durant unes dues setmanes abans de passar al següent, movint gradualment els dents cap a la seva posició desitjada.

Beneficis de l'Ortodòncia Invisible

Els beneficis d’aquesta opció inclouen una major discreció durant el tractament, comoditat per a l’usuari, i menys restriccions alimentàries. A més, els alineadors transparents redueixen la possibilitat d’irritacions que poden ser causades pels brackets tradicionals.

El Teu Tractament Personalitzat a COI

A COI Clínica Dental, personalitzem el tractament d’ortodòncia invisible per adaptar-se perfectament a les teves necessitats i objectius estètics. Utilitzem tecnologia avançada per planificar el teu tractament i assegurar els millors resultats possibles.