COI Clinica Dental

Tens dubtes?

Benvinguts a Les nostres Preguntes Freqüents

En COI Clínica Dental, entenem que l’elecció de tractaments dentals adequats pot venir acompanyada de diverses preguntes i dubtes. És per això que hem compilat una llista de les preguntes més freqüents que rebem en la nostra clínica. Aquí trobaràs respostes clares i concises sobre els nostres serveis d’ortodòncia invisible, implantologia, estètica dental, odontopediatria, i molt més.

El nostre objectiu és proporcionar informació que t’ajudi a prendre decisions informades sobre la teva salut bucal. Si tens alguna pregunta que no estigui coberta aquí, no dubtis a contactar-nos. Som aquí per a ajudar-te a aconseguir un somriure saludable i feliç.

L’ortodòncia invisible utilitza alineadors transparents, com Invisalign, per corregir l’alineació dental de forma discreta i còmoda.

El temps del tractament d’implantologia varia segons el cas, però generalment es completa en uns pocs mesos, incloent-hi la integració de l’implant i la col·locació de la pròtesi dental.

Sí, oferim tractaments de blanquejament dental segurs i efectius, personalitzats segons les necessitats de cada pacient.

Els nostres serveis d’odontopediatria inclouen revistòries regulars, tractaments preventius i educació sobre salut bucal infantil.

A més del blanquejament, oferim caretes, restauracions estètiques i altres procediments cosmètics per millorar el teu somriure.

En la teva primera visita, farem un examen complet, discutirem les teves necessitats i expectatives, i elaborarem un pla de tractament personalitzat.

Si experimentes símptomes com engrunes inflamades, sagnat o retracció de les engrunes, et recomanem una consulta per avaluar la necessitat de tractament periodontal.

Sí, oferim diverses opcions de finançament per ajudar-te a gestionar el cost dels teus tractaments dentals.

La cirurgia dental es realitza amb anestèsia local per minimitzar el dolor. Després del procediment, es proporcionen instruccions i medicació per manejar qualsevol molèstia.

Les pròtesis dentals estan dissenyades per ser duradores, però la seva longevitat depèn de la cura i el manteniment regular.

Testimonis

Què Diuen de Nosaltres?

" Es una centro con todas las especialidades, primero fui yo cuando era adolescente y ahora van mis hijos adolescentes también.Valoro el equipo estable, el trato familiar. Se nota que su formación continua. Gracias por vuestra atención y empatía "
Isabel Menendez
" 100% recomendable, un trato súper amable y los tratamientos indoloros y súper efectivos. Mi hijo de 12 años viene desde que nació siguiendo su método preventivo pediátrico y nunca ha tenido una caries!!! "
Débora Alasraki